Konserter, spel och fika på Café Mika

Under våren kan du njuta av fantastiska konserter, varm gemenskap, spel och nya upplevelser över en god fika! Café Mika i Mikaelikyrkan kör igång verksamheten för fullt fräs den 25 januari.

Café Mika  ligger inhyst i de nya, färscha och mysiga lokalerna i  Mikaelikyrkan  på Hammarby. Caféet erbjuder luncher och fika, med alternativ för alla. Hit kan du komma precis som du är och bara hänga, fika eller delta i en uppsjö av verksamheter. Vad sägs om stickcafé, musikcafé, konserter, prova på nya spel, luncha, plugga eller bara vänta på bussen? Den 25 januari kickar Café Mika igång våren ordentligt med både spel- och musikcafé. Fri entré till samtliga tillfällen!

Musikcafé
Under våren gästas Mikaelikyrkan av fantastiska artister! Först ut är Johannes Kotschy, som bjuder på stämningsfull improvisationsjazz, visor, och egna sånger. Konserten ges kl 18, men både före och efter håller Café Mika öppet för fika, häng och förtäring mellan kl 16-22. Vårens uppsättning av artister är som en riktigt härlig godispåse, med alla de smaker och färger. I mars levereras en riktig smällkaramell av det färgsprakande och energiska avantgardepopbandet  Mother Mink, som låter åhöraren inte bara reflektera över vår tids globala utmaningar, men också att svänga sina lurviga. I April gästar ingen mindre än Erik Segerstedt  Musikcaféet. Erik är främst känd för sin medverkan i Idol och som en av tre medlemmar i pojkbandet E.M.D. Sist, men inte minst, är det dags för Rockkören EPOS  att knyta ihop vårterminssäcken med en mäktig vårkonsert i maj. Epos är Mikaelikyrkans egen ungdomskör, vars repertoar utgår ifrån den musik ungdomarna själva gillar. 

Vårens datum för Musikcaféet: 25/1, 7/3, 18/4, 30/5
 

Spelcafé
Gillar du eller är du nyfiken på spel? Detta är dagen för dig! Spelcaféet håller öppet kl 12-22. I samarbete med  Lings Spektakel  erbjuds besökaren prova på en mängd roliga och spännande sällskapsspel i varierande utmaningsgrad. Här kan både gammal som ung delta, det finns något för alla. I caféet finns massvis med spel att låna och makalös förtäring; Mat, fikabröd och dryck. Arrangören låter hälsa att besökaren också kan förvänta sig både tävlingar, turneringar och giveaways i aktuella spel. 

Vårens datum för Spelcaféet: 25/1, 22/2, 21/3, 18/4, 23/5. 


Du hittar alla kalenderhändelser på www.svenskakyrkan.se/vasteras